SECONDI PIATTI - CARNE

62
Pollo alla Milanese
18,70
Kipfilet gepaneerd
Chicken filet breaded and fried
63
Ossobuco di Manzo
19,50
Mergpijp afgeblust met witte wijn, met erwrten
Beef marrow bone finished in white wine with green peas
64
Scaloppina al Gorgonzola
19,50
Kalfsvlees in roomsaus en gorgonzola kaas Escalope in a creamy sauce with gorgonzola cheese
65
Scaloppina Fontana
20,00
Kalfsvlees met mozzarella, salie en parmaham in witte wijnsaus
Escalope with mozzarella, sage and parma ham in a white wine sauce
66
Bistecca Funghi e Cipolle
21,00
Biefstuk met champignons en uien, in rode wijnsaus
Beef steak with mushrooms and onions, in a red wine sauce
67
Bistecca Rucola e Pomodorini
21,00
Biefstuk met cherrytomaten, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten
Beef steak with cherry tomatoes, rucola, parmesan cheese and pine nuts
68
Agnello alla Scottadito
21,00
Gegrilde lamskoteletten
Grilled lamb chops
69
Agnello alla Contadina
21,50
Lamskoteletten met hete pepers, knoflook en oregano in tomatensaus
Grilled lamb chops with chilli pepper, garlic and oregano in a tomato sauce

Alle Vis en Vleesgerechten worden geserveerd met frites en gemengde salade
Fish and Meat meals are all served with fried chips and a mixed salad